‘Piet Keizer levert erelidmaatschap Ajax in’

Bron: ajax.bliep.nl

Piet Keizer heeft laten weten dat hij niet langer erelid wil zijn voor Ajax. De voormalig speler van de Amsterdamse club lichtte zijn besluit niet nader toe. Eerder bedankte Keizer ook al voor een technische commissie waarmee boegbeeld Johan Cruijff de club weer naar een hoger plan wilde tillen. Dat meldt De Telegraaf.

Voorzitter Uri Coronel is onaangenaam verrast door de beslissing van de voormalig linksbuiten. “Je mag best weten dat ik het buitengewoon betreur dat zo’n prominente Ajacied kennelijk geen erelid meer wil zijn. Ik ben slechts op de hoogte van de beslissing en niet van de reden dus inhoudelijk kan ik geen commentaar geven.”

Johan Derksen vertelde maandagavond in de uitzending van Voetbal International dat Keizer ‘helemaal klaar’ zou zijn met de mensen rondom de Amsterdamse club. Keizer pakte in het verleden diverse prijzen met Ajax. Zo won de Ajacied de Wereldbeker en driemaal de Europa Cup I.

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114047/_Piet_Keizer_levert_erelidmaatschap_Ajax_in_.html

Gegevens

Onderwerpen: Erelid
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff
Clubleden: Uri Coronel