'FC Twente presenteert Adriaanse erg snel'

Bron: ajax.bliep.nl

FC Twente begint maandag aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Co Adriaanse, de beoogde nieuwe trainer, zal dan nog niet voor de groep staan. De club uit Enschede hoopt de oefenmeester wel snel te kunnen presenteren.

FC Twente onderhandelt momenteel met Adriaanse over een meerjarig contract, meldt het Algemeen Dagblad. Naar verwachting bereiken de Tukkers en Adriaanse in het weekend of begin volgende week een akkoord, de presentatie zal echter sowieso pas volgende week plaatsvinden. Voorzitter Joop Munsterman en zijn rechterhand Aldo van der Laan zijn momenteel in het buitenland voor vakantie, de preses zal bij terugkeer Adriaanse zelf presenteren.

Alfred Schreuder, Boudewijn Pahlplatz en Youri Mulder staan maandag als trainers voor de groep bij FC Twente, wanneer de eerste training op het programma staat. Munsterman liet eerder al weten dat het geen problemen op zal leveren dat dit driemanschap verantwoordelijk is voor de eerste trainingen. “We hebben deskundige assistenten die ons prima door de eerste dagen van de voorbereiding kunnen loodsen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_114165/_FC_Twente_presenteert_Adriaanse_erg_snel_.html

Gegevens

Onderwerpen: Terugkeer, Trainer, Training
Clubs: FC Twente
Trainers: Co Adriaanse