Edgar Davids loopt boos weg bij bijeenkomst RvC

Bron: ajax1.nl

De vlam is weer in de pan tussen Ajax en Johan Cruijff. Tijdens een bijeenkomst tussen de leden van de Raad van Commissarissen is er opnieuw een conflict ontstaan. De vier collega’s in de RvC bij Ajax zouden het opnieuw niet eens zijn met een beslissing van de legendarische nummer 14, zo meldt de NOS.

Afgelopen dinsdag kwamen de vijf leden van de Raad van Commissarissen bij elkaar. Tot ieders verbazing kwam Johan Cruijff niet alleen naar de Amsterdam ArenA. De verlosser nam dinsdagavond Tscheu La Ling met zich mee, die in de ogen van Cruijff de perfecte kandidaat is om directeur voetbalzaken te worden. Eerder kwamen de collega’s van Cruijff al tot de conclusie dat Ling niet geschikt is voor deze functie.

Tijdens deze RvC-vergadering zouden er harde woorden zijn gevallen. Eerder leek El Salvador zich nog neer te leggen bij het afwijzen van Ling, maar blijkbaar heeft hij de hoop nog niet opgegeven. De vergadering zou uiteindelijk zo uit de hand gelopen zijn dat Edgar Davids de vergadering boos heeft verlaten.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/edgar-davids-loopt-boos-weg-bij-bijeenkomst-rvc/