‘Johan Cruijff noemde Steven Ten Have rare eikel’

Bron: ajax1.nl

Het lijkt erop dat er serieuze conflicten spelen tussen de vijf leden van de Raad van Commissarissen. Afgelopen dinsdag kwamen de leden bij elkaar om te praten over de voortgang van Ajax. Tijdens deze bijeenkomst zou er een serieuze woordenwisseling zijn geweest tussen Johan Cruijff en zijn collega’s.

Op de bewuste dinsdagavond zou Cruijff de irritatiegrens hebben opgezocht bij de andere leden van de RvC door Tscheu La Ling met zich mee te nemen. Volgens Ling zou hij daar alleen maar zijn als oud-topsporter en niet als kandidaat-directeur van Ajax. De overige commissarissen (Edgar Davids, Marjan Olfers, Paul Römer en voorzitter Steven ten Have) stemden eerder al tegen het aanstellen van Ling als directeur. In de ogen van El Salvador is Ling de perfecte kandidaat.

Bij de vergadering van de Raad van Commissarissen zou het gesprek flink uit de hand gelopen zijn. Volgens de NOS zou Johan Cruijff ‘rare eikel’ naar Steven ten Have hebben geroepen. Edgar Davids was het hier blijkbaar niet mee eens en zou ‘Hou je muil’ naar de legendarische nummer 14 hebben geschreeuwd. Even daarna zou de Pitbull de vergaderruimte verlaten hebben.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/johan-cruijff-noemde-steven-ten-rare-eikel/