'Vertrekkende Ajax-directeuren zijn lek binnen de club'

Bron: ajax.neiuwslog.nl

Commercieel directeur Henri van der Aat en financieel directeur Jeroen Slop zijn verantwoordelijk voor het uitlekken van informatie over een conflict in de Raad van Commissarissen van Ajax. Dat meldt NOS Langs de Lijn.

Commissaris Johan Cruijff zorgde voor een verrassing door Tscheu La Ling, Dennis Bergkamp en Wim Jonk mee te nemen naar de vergadering. De voormalig stervoetballer wilde van zijn medecommissarissen een antwoord op de vraag waarom Ling was afgewezen als directeur. Jonk en Bergkamp kwamen mee omdat ze het volgens de RvC-leden ook niet zagen zitten in Ling, terwijl ze tegenover Cruijff anders spraken.

Edgar Davids, lid van de Raad van Commissarissen, verliet uiteindelijk boos de vergadering. Het conflict tussen Cruijff en Davids kwam twee dagen na de vergadering naar buiten, volgens het programma Sportforum van NOS Lans de Lijn hebben Slop en Van der Aat uit de school geklapt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.neiuwslog.nl/article/ajax_114423/_Vertrekkende_Ajax_directeuren_zijn_lek_binnen_de_club_.html