De Boer: “Nationale discussie over Janssen”

Bron: ajax1.nl

Ajax speelt zondagmiddag tegen FC Groningen gewoon weer met de vaste basiself. Inclusief Theo Janssen dus. Volgens Frank de Boer wordt de discussie iets te veel opgeblazen: ”Het wordt inmiddels een nationale discussie.”

Theo Janssen wordt de laatste weken veel bekritiseert, maar volgens Frank de Boer is er geen reden tot paniek: ”Ik denk dat wij ervoor moeten zorgen dat Theo Janssen beter gaat functioneren en ik ben ervan overtuigd dat hij dat kan,” aldus de coach van Ajax tegenover de camera’s van Eredivisie Live.

De Boer begrijpt de discussie rondom Janssen:  ”Nou in die zin dat hij bij Twente natuurlijk op een andere positie stond. Waardoor hij meer aan de bal is gekomen. Uiteindelijk moeten wij er samen voor zorgen dat wij een goed resultaat halen en als het dan de ene keer met een Theo die heel dwingend kan zijn of met een Jan Vertonghen, so be it.”

”Het gaat erom dat we als team functioneren”, vervolgt de oud-international. ”Dat kan beter, maar het is niet zo dat we nu andere keuzes maken.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-nationale-discussie-janssen/