Ten Have blijft achter brief staan

Bron: ajax1.nl

Steven ten Have heeft aan het personeel van Ajax verklaard achter de uitgelekte brief aan Johan Cruijff te staan, waarin vier commissarissen de aanval openen op de legendarische nummer 14, aldus De Telegraaf.

De rvc-voorzitter riep vrijdagmiddag in de ArenA alle werknemers van de club bijeen om een verklaring af te leggen. Hij vertelde het vervelend te vinden dat de brief was uitgelekt, maar dat hij nog altijd achter de inhoud staat. Dat is opvallend, omdat diverse punten worden opgevoerd die niet juist of incompleet zijn, waardoor de brief sterk politiek is gekleurd.

Bovendien wordt het risico van belangenverstrengeling tussen de twee kandidaat-directeuren Marco van Basten en Dennis Heijn, die ook zakelijk aan elkaar verbonden zijn, gebagatelliseerd. Dit is het belangrijkste pijnpunt in de discussie tussen Van Basten en Cruijff. Overigens was opvallend, dat bij deze sessie alle Ajax-trainers afwezig waren. Ten Have had zijn actie gepland op een tijdstip dat alle technische mensen op het veld stonden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ten-blijft-achter-staan/