De arrogantie!

Bron: ajax1.nl

Een jaar of wat geleden kocht ik een fijn speakersetje. Je kijkt TV in HD-kwaliteit en dan moet het ook een beetje klinken, vonden wij. En om de een of andere reden luisteren ze het mooist, met het imponerende geluid van 3500 stoere Ajax-supporters, onophoudelijk zingend, in een willekeurig droomtheater in Manchester. Echt om emotioneel van te worden.

Zó mooi, dat de overburen donderdagavond voor de deur stonden. Compleet met Ajax-sjaal en -petje. Of ze toch alsjeblieft mee mochten kijken, en vooral luisteren. Ik heb begrepen dat er binnenkort in mijn straat zowel een Ikea als een Febo open gaan, dus ik hoef voor het échte ArenA-gevoel straks niet eens de deur meer uit.

Toch moet ik die speakers snel eens grondig na laten kijken. Ik hoor de laatste dagen namelijk heel vreemde dingen. PSV-trainer Fred Rutten, die normaal gesproken voorafgaand aan een TV-interview vijf keer naar het toilet vlucht, staat opeens zelfverzekerd te beweren dat PSV niet alleen aan kop staat, maar er ook niet meer vanaf gaat. Dan ga ik dus twijfelen aan mijn boxen. Of er niet ergens een draadje los zit.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-arrogantie/

Gegevens