”Vereerd door belangstelling Ajax”

Bron: ajax1.nl

 

Simon Poulsen speelt dit seizoen een prima seizoen voor AZ. De linksback stoomt regelmatig op en geeft veel voorzetten. Daarnaast staat hij ook verdedigend zijn mannetjes. Verschillende clubs toonden al interesse in Poulsen. Daar is nu ook Ajax bijgekomen. Volgens de Deen zelf een ‘grote eer’.

Tegenover het Deense Sporten zegt hij dat het voelt als een grote erkenning dat een ploeg als Ajax interesse heeft. “Ajax is een grote voetbalclub, maar ik heb nog niets concreet gehoord.” De 27-jarige AZ’er mag na dit seizoen transfervrij vertrekken uit Alkmaar. Hij wil zich echter niet blindstaren op de interesse van de regerend landskampioen. Volgens zijn zaakwaarnemer staat Poulsen ook niet onwelwillend tegenover een transfer naar Engeland.

Eerder sprak trainer Frank de Boer zich ook al uit over de interesse. “Het lijkt me logisch dat we ook aan Poulsen denken. Koppers en Blind hebben al gespeeld op de linksbackpositie, maar Boilesen heeft volgend seizoen waarschijnlijk nog niet de conditie om 34 duels te spelen. We hebben tenslotte een brede, goede selectie nodig”, aldus De Boer tegen het ANP.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vereerd-door-belangstelling-ajax/