Jong Ajax wint voor de tweede keer in Zeeland

Bron: ajax1.nl

Jong Ajax heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd winnend afgesloten. Waar het dinsdagavond tegen VV Goes nog 0-2 bleef lieten de jongens van trainer Gery Vink (bovenstaande foto) geen spaan heel van Oostkapelle. In Zeeland werd het maar liefst 0-7 voor het beloftenelftal van Ajax. Met deze wedstrijd op de donderdagavond werd het trainingskamp van Jong Ajax afgesloten.

De Roemeense stagiair  Christian Gava maakte indruk in de tweede oefenwedstrijd. De international van Roemenië -19 wist drie keer het net te vinden. Ook nieuwe aanwinst Gino van Kessel was trefzeker. De van AZ afkomstige aanvaller scoorde twee keer. De overige doelpunten werden gescoord door Lesly de Sa en Yener Arica. Laatstgenoemde scoorde dinsdagavond ook al tegen VV Goes.

Trainer Gery Vink was weer tevreden met het vertoonde spel. “We speelden goed gedisciplineerd en zetten steeds druk. We hebben bovendien mooie goals gemaakt.” Zeven doelpunten scoren is mooi, maar Vink had liever een ruimere overwinning gezien op het Zeeuwse veld: “Ze waren wel iets minder dan Goes en we hadden misschien wel met dubbele cijfers kunnen en moeten winnen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/jong-ajax-wint-voor-de-tweede-keer-in-zeeland/