Jong Ajax wint van Jong RKC Waalwijk: 1-2

Jong Ajax heeft vanavond een mooie overwinning geboekt op Jong RKC Waalwijk. In het Mandermakers Stadion wisten de jonge Ajacieden met 1-2 te winnen van Jong RKC. Hiermee doet Jong Ajax goede zaken om aan te haken bij de top-3.

De Waalwijkers hadden in de eerste twintig minuten weinig in te brengen. Jong Ajax begon de wedstrijd erg sterk en dat resulteerde in de 5e minuut al in het eerste doelpunt van de wedstrijd. Danny Hoesen ontweek de buitenspelval en kon makkelijk de 0-1 maken. Kort daarop was het weer Hoesen. De jonge aanvaller bracht de stand op 0-2 na dertien minuten spelen. Na de 20e minuut kwam de wedstrijd meer in evenwicht, maar er werd in de eerste helft niet meer gescoord.