Poulsen sluit vertrek naar FC Kopenhagen uit

Bron: ajax1.nl

De transfer van Christian Poulsen naar Ajax wekte vorig jaar veel verbazing. De 32-jarige Deen heeft veel ervaring in verschillende competities, maar er was twijfel of hij de versterking zou zijn die Ajax nodig had. Inmiddels is de verdedigende middenvelder een vaste waarde in het elftal van Frank de Boer en hoopt FC Kopenhagen op een terugkeer van de Deen.

Van 2000 tot 2002 speelde Poulsen ook al voor de Deense club en verdiende daar een transfer naar Schalke 04. De Deense media meldt dat FC Kopenhagen de middenvelder graag terug wil hebben. Het contract van Poulsen bij Ajax loopt nog tot 2014 en zou, bij een transfer, afgekocht moeten worden. Maar volgens Poulsen gebeurt dit niet.

Tegen Sporten vertelde de middenvelder dat hij blij is dat zijn naam circuleert bij FC Kopenhagen. Verder meldde hij dat hij zich op zijn plek voelt in Amsterdam: ” Ik moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb hier en ernaar uitkijk om nog een jaar bij Ajax te spelen. Ik speel voor een goede club, dus eigenlijk kijk ik niet verder.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/poulsen-sluit-vertrek-naar-fc-kopenhagen-uit/