‘Technisch Hart woest op bestuursraad Ajax’

Bron: ajax1.nl

Volgens Johan Derksen is het Technisch Hart van Ajax “ziedend” op de bestuursraad van de club. De raad heeft onlangs besloten Henri van der Aat opnieuw voor te dragen als lid van Ajax. In het televisieprogramma Voetbal International meldde Derksen maandagavond dat het Technisch Hart op zijn zachts gezegd ‘not amused’ is.

“Het Technisch Hart noemt de voordracht van Van der Aat een scoffering. Het is duidelijk dat het niet lekker zit tussen Johan Cruijff, zijn mannen en de bestuursraad”, zegt Derksen.

Korte tijd geleden werd bekend dat Ajax de voormalig directeur wil voordragen als lid. Ook de F-Side is fel tegen de voordracht. Van der Aat wordt onder meer verantwoordelijk gehouden voor de mislukte Ajax Experience. De grootste reden van het Technisch Hart om tegen deze voordracht te zijn zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat Van der Aat niet achter Johan Cruijff stond in de Fluwelen Revolutie. De oud-directeur koos toen de kant van de commissarissen, onder leiding van Steven ten Have.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/technisch-hart-woest-op-bestuursraad-ajax/