Supportershome verhuist naar Zuidzijde ArenA

Bron: www.afcasupportersclub.nl

In 2002 is het home gekomen, in eerste instantie met een vergunning voor 5 jaar. Later werd deze verlengd met nog eens drie jaar. Tegenwoordig zitten we in een gedoogsituatie. Het bestemmingsplan is veranderd. Denk hierbij aan de in- en uitstroom van uitsupporters die straks langs het supportershome naar de bus parkeerplaats zullen gaan. Dat is een van de redenen dat het supportershome niet kan blijven bestaan op de huidige locatie.

Na speurwerk, en wederom het bestemmingsplan, is er twee jaar geleden besloten dat het nieuwe home in de parkeergarage onder de Arena zal komen, aan de zuidkant. Deze locatie is beter qua veiligheid en het is een definitieve plaats. De parkeergarage is van parkeerbeheer en zij zijn ook de verhuurder. Parkeerbeheer krijgt ook subsidie van de gemeente. Het nieuwe home word t.z.t. casco opgeleverd, dit betekent dat de stichting supportershome het home na oplevering zelf moet afmaken. Het complete interieur zal de stichting zelf moeten bekostigen.

Vergunningstraject

……

Lees het volledige artikel op http://www.afcasupportersclub.nl/index.php/nieuws/afca-nieuws/2152-supportershome-verhuist-naar-zuidzijde-arena