Sigthórsson: “We waren zoveel beter”

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sigthórsson baalt als menig Ajacied enorm van de verliespartij. Het lukte Ajax niet om tegen Celtic meer dan één doelpunt te maken, het duel eindigde in 2-1. Opnieuw geen punten voor Ajax en dat is zuur. “Ongelofelijk hoeveel kansen we hebben gecreëerd. We speelden goed. Dus dat zorgt helemaal voor een slecht gevoel,” zei de IJslander na afloop.

“Het was kinderachtig dat we 1-0 achter kwamen,” zo reflecteerde de spits de overtreding van Denswil die leidde tot een penalty. “En de 2-0 was ongelukkig. We hebben twee goals weggegeven en dan is één goal niet genoeg.” Ook Sigthórsson kreeg grote kansen in het duel, echter lukte het Ajax niet om de bal tegen de touwen te krijgen.

Ajax was de bovenliggende partij in het veldspel, maar dat was niet af te lezen aan de tussenstand. “Je ziet het kwaliteitsverschil. We waren zoveel beter. Ik vond het een van onze beste wedstrijden dit seizoen. Maar voetbal gaat om doelpunten,” vertelde de aanvaller tegenover AT5. Sigthórsson loofde na afloop nog terecht de Ajaxfans: “Ze waren fantastisch vandaag. We moeten dankbaar zijn voor dat. Ik hoor ze bijna altijd. Dus complimenten voor hun.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sigthorsson-we-waren-zoveel-beter/