Informatie kaartverkoop finale KNVB-bekertoernooi

Bron: www.ajaxlife.nl

Hoera, met 12.500 Ajacieden naar De Kuip!© De Brouwer

Het was even wachten, maar daar gaan we dan: de verkoop voor de finale van het KNVB-bekertoernooi gaat los! Blijft mooi, met duizenden Ajacieden de zoveelste prijs ophalen in De Kuip.

Ajacieden met een nationale uitkaart op hun seizoenkaart mogen woensdag 9 april om 10.00 uur als eerste hun kaartje van 55 euro kopen. Een hoop geld, maar niet gek veel duurder dan andere jaren. De prijs is opgebouwd uit de volgende componenten, zoals Ajax dat noemt: kaartprijs, organisatiekosten en vervoer.

Op zondag 13 april om 10.00 uur zijn leden van de SVA, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club aan de beurt. Let op: hier vallen ook de SVA-uitkaarten onder. Gewone clubcardhouders zijn op maandag 14 april als laatst aan de beurt. Ook dan begint de verkoop om 10.00 uur.

Ajax heeft op de eigen website nog een aantal voorwaarden gedeeld met de mensen. Opstappen gebeurt verplicht bij de Amsterdam Arena. Als je naar de finale wil, moet je in het bezit zijn van een club card die op je eigen naam staat. Dus niet op bedrijfsnaam. En het is niet mogelijk om kaarten over te nemen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15465