Ajax Vrouwen zijn goede gevoel een beetje kwijt

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajax Vrouwen raken de aansluiting met de topclubs kwijt.© Björn Martens

De Ajax Vrouwen moeten ervoor waken dat in het restant van het seizoen slechts nog spek en bonen op het menu staan. De Ajacieden gingen vrijdag op bezoek bij PSV met 1-0 onderuit en komen vrij geïsoleerd op de derde positie terecht.

De derde plek is helemaal niet slecht, maar net als vorig seizoen gaan Standard Luik en FC Twente uitmaken wie er kampioen wordt in de BeNe League. Aangezien de achterstand op beide clubs negen punten bedraagt, zit een Nederlands kampioenschap er ook niet meer in.

De Ajax Vrouwen wonnen eerder dit seizoen negen wedstrijden op rij, maar de laatste weken komt de klad er een beetje in. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts eentje gewonnen. Dit keer bleek PSV te sterk. Hoewel, de Ajax Vrouwen kregen best wel wat mogelijkheden, maar het waren de Eindhovense vrouwen die scoorden.

Eshly Bakker bijvoorbeeld tikte de bal oog in oog met de keepster langs de verkeerde kant van de paal, terwijl Claudia van den Heiligenberg haar inzet even eerder net naast zag gaan. En Desiree van Lunteren kreeg de bal ook niet in het doel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15596

Gegevens