Adidas en het WK 2014

Bron: www.ajaxupdate.nl

Adidas… in 1920 opgericht in Duitsland en inmiddels niet meer weg te denken op de sportvelden en in het straatbeeld, het is dan ook het meest vooraanstaande merk in de internationale voetbalwereld. Ook onze kampioen Ajax speelt al vele seizoenen in het tenue van Adidas waardoor de spelers ieder jaar met een tenue met een nieuw design spelen.

Met zo een bekendheid en reputatie in de voetbalwereld zal Adidas dus ook niet ontbreken op het WK 2014 in Brazilië, dit WK komt Adidas met de Brazuca Voetbal deze bal werd op legendarisch wijze via een 3D project in het iconische Parque Lage in Rio de Janeiro gepresenteerd aan het grote publiek.

Adidas is al vanaf 1970 partner van de FIFA en levert ieder WK de Officiele wedstrijdbal. Net als met de vorige WK’s heeft Adidas nu ook weer een wedstrijdbal ontwikkeld welke met de nieuwste innovaties qua design en techniek is ontwikkeld.

De naam Brazuca is gekozen door 1 miljoen voetbalfans in Brazilië, de naam Brazuca is afgeleid van een levensstijl in Brazilië. De kleuren op de bal zijn rood, blauw, groen, zwart en oranje en symboliseren de populaire en veel gedragen wensarmbandjes in Brazilië.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2014/05/adidas-en-het-wk-2014/

Gegevens

Tags: Offtopic, Adidas
Clubs: AFC Ajax