Overmars ziet Viergever al op meerdere plekken spelen

Bron: www.ajaxlife.nl

Het is niet de bedoeling dat Viergever veel op de bank zit.© Ajax Images

Nick Viergever is Ajacied. Dat is best een verrassing. Dit had twee dagen geleden niemand zien aankomen. Behalve Marc Overmars dan misschien. Overmars vertelt dat Viergever al een tijdje in de gaten wordt gehouden door de landskampioen.

Viergever speelde de afgelopen vier jaar voor AZ en werkte zich zelfs op tot aanvoerder. Aangezien er bij Ajax nog altijd veel jong grut rondloopt, kan de leider van AZ in Amsterdam het nodige toevoegen, zo luidt de redenatie van het technisch kader bij Ajax.

“Frank, Dennis, Wim en ik hebben Nick al een tijd op het oog. We wilden hem er graag bij hebben en zijn dus blij dat het is gelukt,” aldus Overmars op de website van Ajax. Het lukte diezelfde Overmars twee jaar geleden niet om Viergever naar Ajax te krijgen, maar de aanhouder wint.

Overmars vervolgt: “Nick heeft een goeie leeftijd en meer dan 200 wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam. Hij is centraal achterin inzetbaar, maar ook als linksback en op het middenveld. Al met al een betrouwbare speler die we op meerdere posities goed kunnen gebruiken.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15691