WK Wedden 2014: Kan Arjen Robben nu wél beslissend zijn voor Oranje?

Bron: www.nieuwslog.nl

Arjen Robben en het Nederlands Elftal op hoofdtoernooien. Een echt geweldige combinatie is het nooit geweest. De missers in de vorige WK-finale hebben hem op veel kritiek komen te staan. Een dergelijke fase had de Groninger ooit ook voor Bayern München, maar vorig jaar besliste hij de Champions League finale met een doelpunt in de slotfase van de wedstrijd. Kan Robben nu ook voor Oranje een dergelijke verandering doormaken?

WK 2010

Het wereldkampioenschap van 2010 was een toernooi waarin Arjen Robben geblesseerd op de bank moest toekijken hoe het Nederlands Elftal door de groepsfase heen kwam. Echter, hij viel tegen Slowakije in en kon tegen Brazilië starten en hij liet direct zien over goede vorm te beschikken. Beslissend was hij echter nog niet.

Dit bleek in de finale, waarin Nederland tegen Spanje speelde, ook. Robben miste twee grote kansen en Oranje liep de wereldtitel mis. Dat kan nu echter helemaal anders zijn. De vleugelaanvaller heeft zich sterk ontwikkeld bij de Duitse grootmacht en Robben lijkt in zeer goede vorm aan het WK te verschijnen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236651-wk-wedden-2014-kan-arjen-robben-nu-wel-beslissend-zijn-voor-oranje-13-06-2014/