Bookmakers: Arjen Robben op jacht naar titel topscorer op WK

Bron: www.nieuwslog.nl

Het begint te wennen; Arjen Robben maakte dit WK al drie doelpunten en hier lijkt het niet bij op te houden. Er komen gegarandeerd nog twee duels aan. Nederland heeft zich tenslotte al geplaatst voor de achtste finale en ook de wedstrijd tegen Chilli moet nog worden gespeeld. Unibet ziet het rooskleurig in voor de vleugelaanvaller van Bayern München. Kan Robben tegen Chili opnieuw goed presteren en meer doelpunten maken?

Bij Bayern München speelde Arjen Robben dit seizoen zeer sterk. Onder leiding van Pep Guardiola won de vlugge aanvaller de Duitse competitie en de nationale beker. In de halve finales schopte hij het tot de halve finale. De vorm, die Robben dit seizoen had, kon hij doortrekken in de aanloop naar het WK, zo was duidelijk toen hij tegen Spanje in actie kwam.Twee doelpunten scoorde Robben tegen Spanje. Bij één treffer verbrak hij het record van snelste speler op een WK. Liefst 37 kilometer per uur werd er gelopen in het sprintduel met Sergio Ramos, ook niet de langzaamste speler.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1237507-wk-wedden-2014-arjen-robben-op-jacht-naar-titel-topscorer-op-wk-23-juni/