Ajax legt drie spelers uit eigen jeugd vast

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft drie spelers uit de eigen jeugd vastgelegd, het gaat om Danny Bakker, Xavier Mous en Milan Vissie. Alle drie maken ze dit jaar deel uit van de selectie Jong Ajax, Mous is momenteel met het eerste mee naar Oostenrijk. De contracten hebben een looptijd van 2 jaar, met een optie voor nog een jaar, zo maakt Ajax op de officiële website bekend.

Van de drie jongelingen speelt Bakker al het langst bij Ajax, al vanaf de E1 is hij op de Toekomst te vinden. Hij kan zowel als aanvallend als verdedigende middenvelder uit de voeten en is erg blij met zijn contract: “Het is een beloning voor het harde werk van de afgelopen jaren. De Jupiler League wordt een nieuwe uitdaging. Ik wil zo veel mogelijk wedstrijden spelen voor Jong Ajax en in de toekomst hoop ik op een kans in Ajax 1″, zegt hij op Ajax.nl.

Ook Mous speelt al een behoorlijke tijd in Amsterdam, vanaf zijn tiende staat hij in de jeugd van Ajax onder de lat. Uiteraard is hij ook erg blij met het aangeboden contract: “Dit is een mooie beloning, ik ga me twee jaar volledig geven.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-legt-drie-spelers-uit-eigen-jeugd-vast/