Matchwinner Milik blijft kritisch: ‘Ik had nog meer kunnen laten zien’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arkadiusz ‘Arek’ Milik hielp Ajax zaterdag met twee doelpunten aan een zege op Heracles Almelo (2-1). “Ik denk dat de trainer wel tevreden over me is”, zei de van Bayer Leverkusen gehuurde aanvaller uit Polen. Milik erkende dat hij gelukkig was met zijn doelpunten, maar weet dat er nog werk aan de winkel is. “Ik ben heel gelukkig met mijn twee goals, maar ik kan nog veel beter”, zei de Pool tegen FOX Sports. ” We hebben niet zo heel goed gespeeld. Vooral de tweede helft was slecht. Ik had nog wel meer kunnen laten zien”.

Milik mocht tegen Heracles Almelo beginnen omdat de vaste eerste spits Kolbeinn Sigthórsson rust kreeg met het oog op de komende duels met Paris Saint-Germain en feyenoord. “Dan is het lekker als je twee keer scoort, maar na rust ging het minder. Eigenlijk met de hele ploeg”, constateerde de Poolse international.

Frank de Boer was blij met de doelpunten van Milik. “Dat heeft een spits nodig en dat geeft vertrouwen”, zei hij. “Milik moet nog wel af en toe wennen aan ons spel. Soms wil hij heel graag, maar kan hij de bal beter eerst even vasthouden.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/09/13/matchwinner-milik-blijft-kritisch-ik-had-nog-meer-kunnen-laten-zien/