Houdini-act A1, drie goals Walian

Ajax C1 won dikverdiend van FC Groningen C1, dat nog wel op voorsprong kwam via Werner Bouma. Daarvoor had Ajax C1 al drie 100% kansen om zeep geholpen. Verdediger Sven Botman zorgde met twee rake kopballen voor een 1-2 voorsprong bij rust. Beide keren was Kees de Boer de aangever. Na rust maakte de sterk spelende Richonell Margaret er al snel 1-3 van. Met een geweldig schot in de kruising zorgde Mitchel Bakker voor de 1-4 eindstand.

Opstelling Ajax C1: Terence Meeuwese; Sergino Dest, Jurgen Ekkelenkamp, Sven Botman, Mitchel Bakker; Kees de Boer, Eros Maddy, Giovanni de la Vega; Daishwan Redan, Richonell Margaret, Vasco Lo Ning-Hing. Invallers: Magid Suleiman, Deonell Jamie, Quincy Nkansah en Millen Baars.

Doelpunten:23' 1-0 Werner Bouma (FC Groningen)27' 1-1 Sven Botman33' 1-2 Sven Botman47' 1-3 Richonell Margaret65' 1-4 Mitchell Bakker