[Verslag] Arena is nog geen attractief attractiepark

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Er werd zoals verwacht gewonnen van laagvlieger FC Dordrecht, maar het ging weer gepaard met een gebrek aan concentratie en het op tijd beslissen van de wedstrijd. Bovendien kon Ajax zich pas definitief ontdoen van de bezoekers nadat Lima met tweemaal geel van het veld moest.

Het huidige Ajax is te vergelijken met een attractiepark. Je betaalt voor een leuke dag en hoopt na afloop met een tevreden gevoel naar huis te gaan.  Nu is dat bij Ajax even anders. Er zijn namelijk een paar attracties die onder de loep genomen mogen worden. Zo is er de IJslandse moedeloosheid, een attractie waar het beste wel vanaf is. Een aantal jaar geleden aangetrokken, maar toch al aan vervanging toe. Het gammele geluid en de nodige roest zorgt voor een onprettig gevoel bij de bezoekers en dus zien zij liever een andere attractie op zijn plek komen. Ook is er de Aanvallende verdediger. Overgekomen van Denemarken, maar deze attractie beschikt alleen over de juiste snelheid. Het ontbreekt aan een tactisch instinct, waardoor de rest van het park de attractie leert begrijpen. Vooralsnog gaat de attractie de laatste tijd eerder dicht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2014/11/01/verslag-arena-nog-geen-attractief-attractiepark/