VI-watcher: ‘Overmars had nog eens zeven miljoen kunnen besparen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Simon Zwartkruis, Ajax-watcher bij Voetbal International, is van mening dat Marc Overmars zeven miljoen euro had kunnen besparen op aankopen. Dat de beleidsbepaler al aardig met de kont op de centen zit is duidelijk maar volgens Zwartkruis had Overmars nog minder geld kunnen uitgeven aan aankopen.

‘Dat Ajax zich tegenwoordig niet meer laat gek maken door hoge transfersommen en dat het een salarisplafond heeft ingesteld is te prijzen, maar dan moet je het geld aan de andere kant niet over de balk gooien. De transfersommen van Duarte en Van der Hoorn had Overmars beter op de bank kunnen laten staan, net zoals de huursom voor Zimling. Ajax heeft namelijk met spelers als Tete, Nouri en Bazoer spelers in huis die meer klasse hebben dan deze aankopen. Op dit moment staan die aankopen dus ook in de weg. Dat er dan de opmerking komt dat deze jeugdige spelers vanwege hun leeftijd meer fouten zullen maken, zal door de Ajax-supporters eerder geaccepteerd worden dan van deze dure breedteaankopen’.

Bron: VI

Likes(2)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2014/12/04/vi-watcher-overmars-had-nog-eens-zeven-miljoen-kunnen-besparen/