Van der Hart treurt: ‘Dit is het allerergste wat je als keeper kan overkomen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mickey van der Hart wordt door Go Ahead Eagles gehuurd van Ajax en uitgerekend hij hielp Ajax zondagmiddag aan de zo nodige overwinning. Kort voor tijd miste Van der Hart door een polletje een terugspeelbal van Wesley Verhoek, waarna de bal knullig het Go Ahead doel in rolde. “Dit is het allerergste wat je als keeper kan overkomen”, treurde Van der Hart na afloop.

Drie minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd ging het fout voor Van der Hart; “Wesley speelt die bal terug, en net voor het doel lag een polletje gras los. Door dat gras stuiterde die bal heel raar. Ik raakte hem niet eens meer, hij schiet gewoon onder mijn voet door. Dit is echt een nachtmerrie”, aldus de doelman.

Van der Hart werd na het laatste fluitsignaal uitgejouwd door de Deventer-aanhang en getroost door de spelers van Ajax, die na drie wedstrijden op rij zonder overwinning (gelijkspel tegen feyenoord, nederlagen tegen Vitesse en AZ) nu eindelijk weer eens 3 punten konden bejubelen. Ajax heeft door de zege weer vijf punten meer dan de achtervolgers feyenoord en AZ.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/02/08/van-der-hart-treurt-dit-is-het-allerergste-wat-je-als-keeper-kan-overkomen/