Fischer wil dit seizoen nog drie wedstrijden spelen

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Viktor Fischer zat afgelopen weekend voor het eerst sinds 14 maanden weer bij de selectie. De Deense smaakmaker was meer dan een jaar geblesseerd en mocht ook gelijk weer minuten maken. Tegenover AjaxTV geeft de vleugelspeler aan dat hij hoopt om in de laatste drie competitiewedstrijden in actie te mogen komen. 

“Ik hoop dat ik gewoon drie wedstrijden kan spelen, dat is uiteindelijk mijn doel. Ik wil deze week gewoon alles laten zien, zodat ik aan het eind van de week tegen PEC Zwolle kan spelen. Daarna wil ik ook tegen Cambuur en de laatste wedstrijd spelen. Daar zal ik gewoon heel hard voor gaan werken. Ik wil dan ook een stem worden in de kleedkamer, zodat mensen ook weer weten wat ze van mij kunnen verwachten. Ik ben natuurlijk lang geblesseerd geweest en nu moet ik gewoon weer laten weten wie ik ben. Ik hoop, al is het maar een klein beetje, dat ik bijvoorbeeld het niveau op de training omhoog kan helpen. Dat is een beetje mijn taak”, aldus Viktor Fischer.

Forum: Viktor Fischer

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/23/fischer-wil-dit-seizoen-nog-drie-wedstrijden-spelen/

Gegevens

Spelers: Viktor Fischer
Onderwerpen: Selectie, Training, Blessure
Tags: Nieuws