Gudelj van AZ naar Ajax

Bron: www.ajaxupdate.nl

Ajax heeft woensdagmiddag de komst van Nemanja Gudelj officieel bevestigd. De Servische middenvelder komt samen met zijn broertje en vader naar Amsterdam.

Gudelj is medisch goedgekeurd en heeft vervolgens zijn handtekening gezet onder een vijfjarig contract in Amsterdam. Dat bevestigen de kopende en verkopende club via de officiële kanalen. Ajax maakt de minimale afkoopsom van zes miljoen euro over naar AZ, waar de 23-jarige international nog twee competitiewedstrijden speelt.

Frank de Boer is dolblij met de komst van Gudelj én de timing van de transfer. Het vroege tijdstip van bekendmaking, nog voor het einde van de lopende competitie, is volgens de trainer van groot belang. “Het nieuwe seizoen begint al vroeg voor ons met eind juli de eerste wedstrijd in de voorronde Champions League”, zegt hij op de clubsite.

“Het is daarom belangrijk dat we zo snel mogelijk de selectie op orde hebben. We proberen daarom slagvaardig te zijn, iets wat bij deze transfer goed gelukt is. Natuurlijk komen er wellicht nog meer nieuwe spelers, maar de komst van Nemanja Gudelj is in ieder geval een eerste belangrijke stap. Ik ben zeer blij met zijn komst.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxupdate.nl/2015/05/gudelj-van-az-naar-ajax/