‘Alleen als Ajax aangeeft niet meer met hem door te willen, komen andere clubs in beeld’

Bron: ajaxfanzone.nl

De zaakwaarnemer van Frank de Boer laat tegenover Fox Sports weten dat interesse van andere clubs de hoofdcoach van Ajax niet kan verleiden om deze zomer bij Ajax te vertrekken. ‘Frank heeft afgesproken dat hij komend jaar bij Ajax blijft. Dan blijft hij ook echt bij Ajax. Zo zit Frank in elkaar. Alleen als Ajax zelf aangeeft niet meer met hem door te willen, komen andere clubs in beeld.’ ‘De 45-jarige De Boer werd in december 2010 benoemd tot coach van het eerste en leidde de club vervolgens naar vier landstitels op een rij. Dit seizoen viel Ajax de tweede plaats ten deel en ontstond er kritiek op de speelwijze.

West Ham heeft zich in ieder geval niet gemeld”, zegt de zaakwaarnemer, daarmee reagerend op de nieuwe geruchten vanuit Londen. Afgelopen vrijdag schreven de Britse media dat West Ham-voorzitter David Gold de naam van De Boer maar niet uit zijn gedachten krijgt en hem nog steeds hoog op het lijstje heeft staan, als opvolger van Sam Allardyce.

Bron: FoxSports

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/01/alleen-als-ajax-aangeeft-niet-meer-met-hem-door-te-willen-komen-andere-clubs-in-beeld/

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer