Cillessen krijgt er vier om zijn oren bij teleurstellend verlies Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Nederlands Elftal heeft vrijdagavond een gevoelige nederlaag geleden tegen het team van de USA. In de Amsterdam Arena wist Oranje in een tijdsbestek van een kwartier een 3-1 voorsprong te verspelen en verloor het de wedstrijd uiteindelijk met 3-4.

Jasper Cillessen had zich ongetwijfeld een andere avond voorgesteld in zijn eigen stadion. De keeper stond als enige Ajacied in de basis en moest in het laatste kwartier lijdzaam toezien hoe het geklungel van de verdediging hem uiteindelijk vier tegentreffers opleverde. Oranje kwam via Klaas Jan Huntelaar al snel op voorsprong en de uitblinkende spits van Schalke’04 scoorde ook de 2-1 en was betrokken bij de 3-1 van Depay. Daarna was het over voor Oranje en lijkt er nog een hoop werk aan de winkel voor bondscoach Guus Hiddink, die volgende week vrijdag met zijn manschappen mag aantreden voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Letland.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/06/cillessen-krijgt-er-vier-om-zijn-oren-bij-teleurstellend-verlies-oranje/