Fischer overtuigd van eigen kunnen: ‘Geloof voor 95 procent in mezelf’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Viktor Fischer over de nodige bravoure en bluf beschikt is natuurlijk algemeen bekend. De van een slepende blessure teruggekeerde Deen doet in gesprek met het Deense Ekstrabladet weer op karakteristieke wijze van zich spreken. ‘Op een schaal van één tot tien geloof ik voor 95 procent in mezelf. God zorgt voor de overige 5 procent.’.

Fischer bivakkeerde de afgelopen weken te midden van zijn ploeggenoten in de Deense nationale ploeg. In de oefenpartij tegen Montenegro scoorde de jonge buitenspeler de beslissende 2-1. In de wedstrijd tegen Servië bleef hij echter negentig minuten op de bank. ‘Het betekent al veel voor me dat ik ben meegenomen. Ik ben daar trots op.’. Bondscoach Morten Olsen ziet het eveneens zitten in Ajax’ linksbuiten. ‘Het verschil met hoe hij bij de ploeg kwam en hoe hij de laatste training verliet, is groot. In het begin oogde hij roestig, nu is hij een completere speler.’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/17/fischer-overtuigd-van-eigen-kunnen-geloof-voor-95-procent-in-mezelf/

Gegevens

Spelers: Viktor Fischer
Onderwerpen: Blessure, Buitenspeler, Training
Tags: Nieuws
Trainers: Morten Olsen