Nieuwe thuis en uittenue gepresenteerd en bevatten opvallend detail

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag was er naast John Heitinga nog een presentatie in de Amsterdam Arena. Ajax en Adidas hebben het nieuwe thuis en uittenue bekendgemaakt voor het komende seizoen. Zoals al eerder diverse geruchten de ronde deden speelt Ajax de uitwedstrijden in een opvallend fel groen tenue.

De kleurstelling is mede op advies van Frank de Boer die heeft gekozen voor een licht uittenue in de kleur Solar Green. Het thuisshirt is opnieuw voorzien van een ronde hals en de shirts hebben beiden een opvallend detail. Zo kunnen de mouwen van beide shirts worden omgeslagen, waarmee het rood/zwart van de Amsterdamse vlag zichtbaar wordt. Op de linkermouw zitten ook drie witte Andreas-kruizen, waardoor het effect van de aanvoerdersband ontstaat. Wil je in het bezit komen van het thuis of uittenue dan kun je ze via een voorinschrijving bestellen in de Ajaxshop en natuurlijk binnenkort ook in onze eigen Webstore.

Bron en Foto: Ajax.nl

Likes(29)Dislikes(9)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/25/nieuwe-thuis-en-uittenue-gepresenteerd-en-bevatten-opvallend-detail/

Gegevens

Onderwerpen: ArenA, Geruchten
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer