Deense journalist verwacht geen transfer Sisto naar Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bart Sanders, fervent twitteraar over Ajax en medewerker van Ajax1.nl, had gisteren contact met de Deense voetbaljournalist Klaus Egelund van het medium Ekstrabladet. Sanders wilde wat info inwinnen over de mogelijke Ajax-transfer van Pione Sisto (Midtjylland).

De journalist zet zijn geld op een transfer naar FC Porto. De reden is dat de Portugese club al een langere tijd contact heeft met zowel Midtjylland als Sisto. In de winterstop was Porto al zeer concreet maar Midtjylland wilde het jeugd-EK afwachten. De speler zelf had zeker belangstelling in een overgang naar Portugal. Verder speelt Porto op zeker Champions League. Iets wat Ajax via twee voorrondes nog moet halen. Volgens Egelund is Ajax nog niet helemaal kansloos. “Als Ajax Pione een perfect sportief plan kan voorleggen, dan zal hij daar zeker over nadenken.” Het was de bedoeling dat Ajax deze week nog een antwoord zou krijgen van Sisto, maar dat zal volgende week worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/06/27/deense-journalist-verwacht-geen-transfer-sisko-naar-ajax/