Real Sociedad sprak met Ajax, Kishna en zaakwaarnemer over transfer maar Kishna wil niet

Bron: ajaxfanzone.nl

Real Sociedad wil een poging wagen Ricardo Kishna deze zomer weg te halen bij Ajax. Voorzitter Jokin Aperribay van de Baskische club, die afgelopen seizoen als twaalfde eindigde in de Primera Division, was deze week in Nederland om zowel met Kishna zelf als zijn zaakwaarnemer Mino Raiola te spreken. Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo voerde de president van de Spanjaarden ook al serieuze onderhandelingen met Ajax over de transfer. Kishna zelf loopt nog niet echt warm voor een transfer naar Sociedad, aldus het Spaanse medium. De Spanjaarden zouden daardoor inmiddels hun interesse alweer op andere spelers gericht hebben.

De twintigjarige Kishna tekende in 2014 na langdurige onderhandelingen uiteindelijk een profcontract tot de zomer van 2016 bij Ajax. Zaakwaarnemer Raiola laat ondertussen geen kans onbenut om aan te geven dat hij Kishna graag elders zou onderbrengen en dat Ajax hem niet op waarde schat.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/04/real-sociedad-sprak-met-ajax-kishna-en-zaakwaarnemer-over-transfer-maar-kishna-wil-niet/

Gegevens