Sinkgraven: ‘Ik heb meer in mijn mars dan wat ik tot nu toe heb laten zien’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgende week begint voor Ajax het echte werk als het Rapid Wien treft in de 3e voorronde van de Champions League. Veel tijd is er dus niet meer en Ajax zal er moeten staan. Daley Sinkgraven was misschien wel de beste Ajacied in de voorbereiding. De middenvelder, die in januari de overstap maakte van sc Heerenveen, had even de tijd nodig om te wennen aan zijn nieuwe club en nieuwe omgeving. Sinkgraven lijkt de schroom nu van zich af te hebben gegooid en was ook woensdag tegen Saint-Étienne een van de uitblinkers aan de kant bij Ajax.

“Ik weet dat ik meer in mijn mars heb dan wat ik tot nu toe bij Ajax heb laten zien”, aldus Sinkgraven tegenover De Telegraaf. “Het was wennen aan mijn nieuwe medespelers, de staf, het stadion, de grootte van de club en het Ajax-spel.” Sinkgraven legt uit dat hij bij Heerenveen een vrije rol had en dat hij mocht lopen waar hij wilde. Dat is bij Ajax anders: in Amsterdam krijgt de middenvelder meer looplijnen mee.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/23/sinkgraven-ik-heb-meer-in-mijn-mars-dan-wat-ik-tot-nu-toe-heb-laten-zien/

Gegevens