Nog vijf mogelijke tegenstanders over voor Ajax in EL

Bron: www.ajaxlife.nl

Zou de Arena voor deze clubs volstromen? © De Brouwer

We zijn de laatste jaren verwend met prachtige potjes en de ene na de andere topwedstrijd, maar de Europa League is andere koek. Laat staan de voorronde van de Europa League. Er zijn nog vijf mogelijke tegenstanders over voor Ajax en daar gaan de harten niet direct sneller van kloppen.

Ajax wordt vanmiddag rond 13.00 uur bij de loting gekoppeld aan Brøndby IF, Jablonec, Molde FK, Milsami Orhei of FK Qarabağ. Brøndby is uiteraard nog een club die zeker een belletje doet rinkelen, en Molde ook wel, maar bij de andere drie was het toch even opzoeken hoe en wat.

Welnu, Jablonec is een ploeg uit Tsjechië en speelt in de buurt van Praag. Dat was ook nog niet zo vergezocht, maar Milsami Orhei uit Moldavië hadden we nog nooit van gehoord en FK Qarabağ speelt in het verre Baku. Dat ligt in Azerbeidzjan. Kortom, welkom in de Europa League!

Over enkele uurtjes weten we ten koste van wie Ajax zich moet zien te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden worden gespeeld op donderdag 20 en 27 augustus. Bij de loting wordt bepaald of Ajax eerst thuis of uit speelt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17968

Gegevens