LIVE | Frisse B2 speelt gelijk, 14.30u A1 (2-2)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax B1 en Ajax A1 spelen zaterdagmiddag allebei op de Toekomst een oefenwedstrijd tegen hun generatiegenoten van PEC Zwolle. Het duel van de B1 begon om 13.00 uur en eindigde in 2-2, de A1 begon om 14.30 uur. U kunt deze duels volgen via ons account op Twitter.

Ajax B1 - PEC Zwolle B1 2-2De Ajax-talenten kenden een valse start en bij het rustsignaal stond het 0-2 voor de bezoekers uit Zwolle. Ajax speelde niet onverdienstelijk en de ploeg liet leuke dingen zien, maar het miste efficiëntie. In de tweede helft ging dat al beter. Eerst miste Franco Antonucci nog een zelf versierde penalty, maar twee minuten later was het raak. Martijn Kaars profiteerde met een rebound.

Het werd ook 2-2. Dit keer was het Mitchell Bakker die verantwoordelijk was. Rayan El Azrak kreeg een uitgelezen mogelijkheid om zijn ploeg naar de zege te trappen, maar vanaf elf meter miste ook hij een pingel. Zodoende bleven beide ploegen steken op een 2-2 gelijkspel, alhoewel Ajax genoeg positieve punten uit het duel kan halen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89389/live-frisse-b2-speelt-gelijk-1430u-a1-2-2

Gegevens