Jong Ajax hard onderuit op bezoek bij NAC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax is vrijdagavond hard onderuit gegaan op bezoek bij NAC Breda. Het duel eindigde in 3-0, waardoor Jong Ajax nog altijd wacht op de eerste zege van het seizoen.

Het verschil tussen de twee ploegen was niet groot in de eerste helft, maar NAC bleek een stuk effectiever dan Jong Ajax. Na een rustige openingsfase troffen Mats Seuntjens en Kevin Brands kort na elkaar doel door voorzetten binnen te schieten. Sjoerd Ars maakte vlak voor rust zelfs nog de 3-0, waardoor Jong Ajax met een kater de rust in ging.

Na de pauze zakte NAC terug en wist Jong Ajax weinig echte kansen te creëren. Het inbrengen van achtereenvolgend Donny van de Beek, Elton Acolatse en Damon Mirani voor respectievelijk Lucas Andersen, Amin Younes en Leeroy Owusu mocht niet baten. Het bleef 3-0.

Opstelling NAC Breda: Ten Rouwelaar; Pedro, Ars, Brands, Verbeek; Naaj, Seuntjens, Suk; Dingsdag, Van der Weg, Stam.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Lartey Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam, Owusu (77' Mirani); Clement, Andersen (46' Van de Beek), Nouri; Muric, El Azzouzi, Younes (61' Acolatse).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89705/jong-ajax-hard-onderuit-op-bezoek-bij-nac