Fischer: ‘Ik voel me lekkerder op 10’

Bron: www.ajaxlife.nl

Viktor Fischer kwam amper uit de verf op de linkervleugel. © Pro ShotsPro Shots

Viktor Fischer liep mopperend van het veld en was na afloop een van de Ajacieden bij wie het gezicht op onweer stond. De veeleisende Deen was ook kritisch naar zijn ploeggenoten. "Als je steeds denkt dat je stil kunt blijven staan en de bal zo rond kunt laten gaan, dat werkt gewoon niet."

Frank de Boer begon tegen Excelsior met Fischer als linksbuiten. De Deen speelde donderdag in de Europa Leaguewedstrijd tegen Celtic nog als aanvallende middenvelder. Op Woudenstein had hij moeite om vanaf de vleugels het verschil te maken. “Vandaag kreeg ik twee of drie ballen. Daar moet ik dan wat mee doen, terwijl ik op de tien veel meer ballen krijg. Ik voel me lekkerder op de tien.”

De Ajacied weet dat de trainer de enige is die bepaalt of en waar hij dit seizoen zal spelen. “Uiteindelijk is het niet aan mij. Ik vond dat het vandaag niet slecht ging. Ik kreeg gewoon te weinig ballen. Dat mag ik toch zeggen? Ik liep van het veld met het gevoel dat er veel meer in had gezeten. Ik moet gewoon eerder ingespeeld worden, zodat ik meer kan laten zien wat ik kan.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=18272