Zege Oranje in Kazachstan, mooi debuut voor El Ghazi en Tete

Bron: ajaxfanzone.nl

Het Nederlands elftal is nog in de race voor het EK 2016 in Frankrijk na een 1-2 zege in Kazachstan. Via doelpunten van Georginio Wijnaldum en Wesley Sneijder trok Oranje de winst naar zich toe. Kenny Tete en Anwar El Ghazi maakten hun debuut voor Oranje en deden dat beiden met een basisplaats.

Beide Ajacieden konden terugkijken op een heel verdienstelijk debuut. Ook Jairo Riedewald speelde de volledige wedstrijd, zijn tweede interland. Jasper Cillessen raakte in de warming-up geblesseerd aan zijn rug. De ernst van de blessure is nog onbekend. Zijn vervanger Krul raakte tijdens de wedstrijd geblesseerd en moest vervangen worden door Zoet. Ajacied Riechedly Bazoer kwam niet in actie en wacht zodoende nog op zijn debuut in Oranje.

Danny Blind was na afloop tevreden over de inbreng van de debutanten bij het Nederlands Elftal. ‘Ik vind dat Van Dijk een fantastische wedstrijd heeft gespeeld. En Tete ook prima’, aldus Blind voor de camera van de NOS. Over El Ghazi laat hij zich nog niet uit.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/10/10/zege-oranje-in-kazachstan-mooi-debuut-voor-el-ghazi-en-tete/