Fenerbahçe is al bezig met zondag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens De Telegraaf leeft het Europa Leagueduel tussen Fenerbahçe en Ajax niet in Istanbul. Fenerbahçe zou ondertussen al bezig zijn met de aanstaande competitiekraker tegen Galatasaray.

Telegraaf-journalist Mike Verweij meldt dat Ajax maar weinig gespreksstof opdoet waaien in Istanbul. “Nee, het leeft niet. Dat is eigenlijk heel gek. Wie je ook spreekt, iedereen is bezig met de wedstrijd tegen Galatasaray. De derby in Turkije, de aartsrivalen, de recordkampioenen. Ja, die wedstrijd leeft, daar gaat het om. En Ajax is een vervelend tussendoortje voor Fenerbahçe.”

Volgens de Ajax-watcher van De Telegraaf is Ajax daardoor nog niet de favoriet in Turkije. “Dat zou ik niet zeggen. In zo’n stadion, in zo’n atmosfeer. We spraken ook Robin van Persie en die zei dat dit een mooie test is voor de jonge Ajacieden, die hij bij het Nederlands elftal leerde kennen en een goede indruk op hem maakte. Voor dit soort wedstrijden doe je het. In dit soort wedstrijden moeten ze laten zien hoe ver ze zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/fenerbahce-bezig-met-zondag/