Vanavond ledenvergadering Ajax: de media kijkt ernaar uit

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vanavond om 20.00 uur staat de ledenvergadering van Ajax op het programma. Dan kan de bestuursraad worden weggestemd, voorzitter Hennie Henrichs worden herbenoemd en/of de leden van Ajax mogen het vertrouwen in de bestuursraad van hun club uitspreken.

De bestuursraad kan vanavond niet worden weggestemd, maar bij een gebrek aan vertrouwen kunnen de bestuursleden wel de conclusie trekken om de biezen te pakken. Daarmee zou ook de steun voor de rvc en daarmee de directie kunnen wegvallen. Verschillende media kijken al vooruit.

Het Algemeen Dagblad kopt met ”Johan Cruijff speelt het nog één keer hard” en spreekt van een duivels dilemma. De Rotterdamse krant stelt dat ”de meerderheid geen nieuwe chaos lijkt te willen, maar juist door het bestuur te laten zitten, breken ze indirect met Cruijff.

Voetbal International lijkt met “Nieuwe revolutie op komst bij Ajax?” vuurwerk te verwachten, maar lijkt het een beetje te temperen met de zin “vanavond wordt duidelijk hoe groot de macht van Cruijff nog is.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/12/17/vanavond-ledenvergadering-ajax-de-media-kijkt-ernaar-uit/

Gegevens

Spelers: Wim Jonk
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff