Update: Ajax A1 op 9 februari tegen Sevilla

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax A1 speelt in de volgende ronde van de Youth League tegen Sevilla, zo werd maandagmiddag bepaald bij de loting in Nyon.

Omdat Ajax 1 afgelopen seizoen geen kampioen werd, volgde Ajax A1 niet het pad voor Champions League-deelnemers, maar dat voor ‘Domestic Champions’. De A-junioren werden vorig seizoen namelijk zelf wel kampioen van Nederland. In de eerste ronde speelde Ajax A1 tegen Schalke 04 A1. Eerst werd in Duitsland met 2-3 gewonnen, waarna het in Amsterdam 2-0 werd. Daarna wachtte Spartak Moskou en ook met de Russische ploeg rekenden de Ajax-talenten eenvoudig af. In Moskou werd het 0-3, in Amsterdam werd met 2-1 gewonnen.

Nu treft Ajax A1 dus Sevilla A1. De wedstrijd wordt op 9 of 10 februari gespeeld op De Toekomst, de precieze datum wordt later bekend gemaakt. Als Ajax A1 dat duel wint, zit het bij de laatste zestien en speelt het op 22 of 23 februari de achtste finale.

Update 18 december:

Het duel tussen Ajax A1 en Sevilla zal op dinsdag 9 februari plaatsvinden. De wedstrijd begint om 16:00 uur en wordt gespeeld op De Toekomst. De wedstrijd is ook live te volgen via Ziggo Sport.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajaxa1-youthleague-volgende-tegenstander/