PEC-huurlingen: “Spelers hier werken harder dan bij Ajax”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax heeft dit seizoen veel spelers verhuurd. Vier spelers aan Willem II (Andersen, Zivkovic, De Sa en De Jong) en ook twee spelers aan PEC Zwolle. Queensy Menig en Sheraldo Becker hebben het naar hun zin in Zwolle en groeien als speler, zeggen ze tegen NRC Next.

”Als je de top wilt halen, moet je geen mensen hebben die zeggen: doe dit, doe dat. Ik heb hier geleerd dat het uit mezelf moet komen. Voetbal is een teamsport, maar je carriere bouw je alleen op”, zegt Becker die dit seizoen in Zwolse dienst goed is voor twaalf wedstrijden, drie goals en vier assists. Menig is het eens met zijn mede-huurling. ”Bij PEC zit de gym een uur voor de training al vol. Bij Ajax zaten we dan nog te babbelen. Na de training deed ik bijna nooit extra schietoefeningen. Ja, met Dennis Bergkamp. Maar hier doe ik het met andere spelers. Ik vind ook dat spelers hier harder werken dan bij Ajax” komt de buitenspeler tot een pijnlijke conclusie. “Ja, ook dan de spelers in het eerste elftal. Daar hebben jongens misschien toch het gevoel dat ze al aan de top zijn”, aldus Menig die tot nu toe tot zestien wedstrijden en een doelpunt kwam voor Zwolle.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/12/23/pec-huurlingen-spelers-hier-werken-harder-dan-bij-ajax/