Oefenwedstrijd Ajax vrouwen in Spanje eindigt in gelijkspel

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax vrouwen speelden vanmiddag om 16.00 een oefenwedstrijd tegen Sporting Club Huelva tijdens hun trainingskamp in de Spaanse stad. De vriendschappelijke wedstrijd eindigde in 2-2 na goals van Marjolein van den Bighelaar en Marlous Pieëte. Het team van trainer Ed Engelkes knokte zich tweemaal terug van een achterstand door tegendoelpunten uit vrije trappen. Anouk Hoogendijk speelde 57 minuten mee als invalster.

De basisopstelling bestond uit: Sarasola, Van der Most, Koster, Van Dongen, Hogewoning, Kaagman, Middag, Van Lunteren, Oudemast, Bakker en Van Den Bighelaar.

De Ajax vrouwen bereiden zich in de Spaanse zon voor op de tweede seizoenshelft, die zij beginnen als lijstaanvoerder. Op 29 januari start de Eredivisie voor vrouwen met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Vlak voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag raakt trainer Ed Engelkes nog een aantal dames kwijt vanwege ingeplande oefenwedstrijden van het Nederlands elftal tegen de Deense voetbalvrouwen. Op 22 en 25 januari spelen Eshly Bakker, Merel van Dongen, Desiree van Lunteren, Tessel Middag en Kelly Zeeman nog interlands.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-vrouwen-spelen-gelijk-in-spanje/