Ajax vrouwen winnen laatste oefenduel dik

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Ajax vrouwen speelden vrijdagavond hun laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie tegen ADO Den Haag aanstaande vrijdag. De wedstrijd tegen DTS Ede vond plaats in het MiCoach Performance Center op de Toekomst. Deze week kon trainer Ed Engelkes niet beschikken over de vijf internationals Kelly Zeeman, Tessel Middag, Eshly Bakker, Merel van Dongen en Desiree van Lunteren.

De wedstrijd op vrijdagavond was puur bedoeld om alle speelsters wedstrijdfit te laten worden voor de tweede competitiehelft. Vanwege het gemis van de internationals zaten er ook twee speelsters van Buitenveldert bij de selectie. Spannend werd het nooit tegen DTS Ede, een club uit de Topklasse. Bij rust stond het 3-0 en na de rust liep Ajax uit naar een 6-1 overwinning. Doelpunten werden gemaakt door Marjolijn van den Bighelaar, Marlous Pieëte, Chantal de Ridder (2x) en Inessa Kaagman (2x).

Aankomende vrijdag spelen de Ajax vrouwen de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft tegen ADO Den Haag. Vanaf 19.30 mogen de Ajax vrouwen laten zien dat zij niet zomaar aan kop gaan van de Eredivisie voor vrouwen. De toegang is gratis.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-vrouwen-winnen-oefenduel-dik/