De Boer blokkeert transfer Van Rhijn: ‘De situatie is anders, hij mag niet weg’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ricardo van Rhijn maakt de rest van het seizoen deel uit van de selectie van Ajax. De rechterverdediger mocht vertrekken en was in beeld bij Everton (zie bericht), maar na de zware blessure van Kenny Tete (zie bericht) hoeft de rechtsback niet meer op een transfer te rekenen.

“De situatie rond Van Rhijn is nu wel anders. Hij mag zeker niet weg nu Tete is weggevallen. Of we moeten opeens een heel goed alternatief hebben”, aldus Frank de Boer voor de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor de camera van FOX Sports. Tete ligt door een enkelblessure tien tot twaalf weken in de lappenmand.

“Dat er een los botfragmentje bij zat, dat wisten we, maar we wisten niet dat er ook letsel was. Er moest een MRI-scan aan te pas komen en hij is vandaag succesvol geopereerd. Op dat moment kun je het even verbijten, maar uiteindelijk gaat het pijn doen en moest hij gewisseld worden”, aldus De Boer over het blessuremoment van Tete.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/26/de-boer-blokkeert-transfer-van-rhijn-de-situatie-is-anders-hij-mag-niet-weg/