Nouri en Cerny keren terug bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax reist vrijdag met een jonge ploeg naar Velsen-IJmuiden voor de competitiewedstrijd tegen Telstar. Coaches Jaap Stam en Andries Ulderink zullen niet de beschikking hebben over eerste elftal-spelers. Talenten die dinsdag bij Ajax A1 speelden, doen wel mee.

Dat betekent dat bijvoorbeeld Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny terugkeren na de knappe 3-1 zege van A1 op Sevilla in de Youth League. De middenvelder en aanvaller speelden beiden negentig minuten, maar er werd niet voor gekozen om - net als eerder dit seizoen - het tweetal een dag extra rust te geven en te laten meedoen met Ajax A1, dat zaterdag op bezoek gaat bij PSV A1.

Ook de spelers die na de blessure van Jaïro Riedewald werden genoemd als mogelijke eerste elftal-spelers, doen vrijdag gewoon mee bij Jong Ajax. Django Warmerdam, Damian van Bruggen en Leeroy Owusu moeten er met de beloften voor zorgen dat er na de nederlaag tegen FC Eindhoven (2-1) weer drie punten worden gepakt. De wedstrijd tegen Telstar begint om 20.00 uur en is helaas niet live te volgen via FOX Sports. (foto: Black Bath Towel Photographers)

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94206/nouri-en-cerny-keren-terug-bij-jong-ajax