Heitinga geeft eerste aanwijzingen op training

Bron: www.ajaxshowtime.com

Op de woensdagtraining waren er weer veel jonge talenten aanwezig. Het was de tweede zogenoemde talententraining. Amin Younes, Donny van de Beek en Anwar El Ghazi waren de aanwezigen van de hoofdmacht. Johnny Heitinga had een trainersjas aan gaf de talenten regelmatig advies.

Matthijs de Ligt, Carel Eiting, Deyovaisio Zeefuik, Vince Gino Dekker en Stan van Bladeren waren onder meer aanwezig tijdens de talententraining. De in totaal dertien aanwezigen werkten een partijspel. Na afloop bleven El Ghazi, Younes, Van de Beek en Dekker vrijwillig achter om te trainen op hun afronding. Een grotere, meer ervaren groep sloot rond 11.15 uur aan op de training.

Bij de tweede sessie werd de nadruk gelegd op het positiespel. De training werd in goede banen geleid door Orlando Trustfull. Sinds begin februari werkt Ajax met talententrainingen, waar talentvolle spelers uit Ajax 1, Jong Ajax en Ajax A1 met elkaar oefenen. Lees het uitgebreide trainingsverslag hier.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/94346/heitinga-geeft-eerste-aanwijzingen-op-training